Начало / Обяви / Продавам / Акациев мед

Акациев мед

Продавам 1т. чист Акациев мед реколта 2011г. цена 6лв.
Видин
Име…….: Atanas
e-Mail….: nasovd@abv.bg
Телефон…: 0898578669

Повече за admin

36 коментара

 1. 6 лева ? Ха-ха – хаа!!
  16 не искаш ли?
  Опитай да ги продадеш на дребно! Да видим ще успееш ли за една година.
  Бурани, капачки, етикети, миене, разфасоване, лепене, анализи, разрешителни, такси, данъци, осигуровки, проверки, глоби, заплахи от мутри и конкуренция, инфлация, заплати за една година на продавача.
  А сега ми кажи на колко да продавам меда, че да не съм на загуба! И кой ще го купи на тая цена.
  А ти ще искаш да си вземеш чистата сума веднага, нали?

 2. Ангеле, продава се на дребно не ни плаши.
  А ти на колко да го продаваш – ами с 10% търговска надценка.
  Не разбрах ти какво работиш точно, мед не произвеждаш – ясно, друг ти го продава – продавач на заплата !!!
  Ами ти си един класически търтей.
  И като питаш ти на колко да го продаваш, аз да питам ли при цена от 4.50-5.00лв. как да изляза на печалба, като забележи аз работя и то много, инвестирам много за да са готови кошерите за акация и АКО времето позволи да я съберат пчеличките.
  НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ С ТРУДА НИ.
  При цена 6 лв. на едро и цена 9-10лв на дребно ( за малки расфасовки и на повече го продавате) не Ви ли е достатъчна брутна печалбата от 30-50%. А?

 3. ANGELE – nesi za tuk bre ,mariq kvo obesnqvash na neveji i g……..

 4. Няма проблем. Ще си внесем мед от чужбина. По- евтин и по-качествен. Ако вие продавате на едро 5-6 лева, то ние ще го пуснем толкова на дребно.

 5. abe tozi Angel ot kade e da go posetia

 6. vnesi ot kitai po hubav ned ,neni razsmivai i sii pii hapovete priqtel

 7. Няма да е от Китай. От по-близо е, но няма да ти кажа от къде, защото и информацията е скъпа стока.
  У нас се навъдиха едни пчелари – печалбари, които наливат сироп в кошерите с маркуч. Каква помия са ми предлагали за пчелен мед, нямам думи. И мухите не искаха да кацат на него. Все още има честни хора, но в България стават все по-малко.

 8. Ха-ха-ха.
  И как ще ти излезе сметката бе Ангеле. На колко ще го продаваш?
  Нали беше силен в смятането.

  Имаш право на избор.
  Но защо не внасяш а само се заяждаш по форумите. Май-май…….

 9. А ти от кои си от чесните ли ?

  Какъв сироп с маркуча математико мой.
  Захарта е 2.00-2.50 лв. От мен да знаеш ако правиш мед от захар от 2.5 – 3 кг. захар става 1 кг. мед. На 6 лв. да се изкупува ….. смятай – нали можеш.

  Да не говорим, че вие прекупвачите винаги продавате повече мед отколкото сте закупили – как става номера, ще ни светнеш ли.

  И не ми отговори какво точно работиш. Въпроса е от предния път.

 10. Ангеле ,аз ще ти продам мед на 2.50 кг.
  само че реколта 2012г.
  да ти дам банкова сметка да пратиш парите за 20 тона?
  остави ги тия скъпчии.
  голяма работа че ги пече цял ден слънцето на пчелина и т.т ами после и искат хубави цени ..е няма ! в България сме. тук изродския труд не се почита….. прати ми парите Ангеле, язък ти за името…

 11. prodavam med ot akacia 28 tenekii 2 ieva kilograma.spe6no,za vsichkite 1,50 na cilogram

 12. Отговарям подред:
  На Марин -
  Не е нужно да си математик. В първи клас се учи, че освен плюс има и знак минус. Тоест разходи, които трябва да се приспаднат.
  Ти приятелю откъде знаеш от колко захар става един килограм мед? Значи си го правил. И не ми казвай, че захарта е 2,50. Знам откъде взимате бракувана захар с тонове на нищожни цени.
  Колкото до работата – 25 години работих съвестно за държавата. Бях на разположение събота и неделя и през нощта. И накрая ме изритаха на улицата гол като пушка. Сега работя всичко, няма срамна работа, но само за себе си.
  Naso –
  Предложението ти е добро и го приемам. Ще получиш парите в банковата си сметка веднага щом направим договора пред нотариус със съответните гаранции, че можеш да произведеш 20 тона мед.
  stefan –
  Събери 8 тона и тогава се обади пак!

 13. Отговор на Ангел.
  -Разбира се, че има минуси (разходи) нали за това е цялата тази дискусия. Но отчитай и минусите на другите а не само твоите.
  – Откъде знам от колко захар става килограм мед- това го знае всеки пчелар то е АКСИОМА. Да те успокоя НЕ ГО ПРАВЯ по една проста причина – продавам само на дребно и ти много добре знаеш, че има горен праг на продажбите и просто не ми трябва по-голямо количество мед. Иначе прябва да го продавам на теб или на такива като теб а аз нямам сметка. Като ми остане непродаден мед го използвам за подхранка през пролетта и не ползвам захар.
  – А какво работиш имах впредвид сега и относно пчелния мед, защото да го купиш и продадеш (предполагам пак наедро) и да искаш да печелиш колкото този който цяло лято е на слънце с було на главата и цяла зима кове рамки и кошери, е направо….. Ти си избери епитета.

  – И накрая- не плашете пчеларите какво ще си правят меда. Продавам годишно 800-1000 кг мед на дребно в буркани. Не се гавра с качеството му и затова имам много постоянни клиенти. Щом аз мога може го всеки пчелар. Така ще прочистим и тези за които ти говориш (…маркуча в кошера). Не купувам мед за да го продавам (макар, че ще ми е по лесно ) точно за да съм сигурен в качеството му.

  С уважение:
  Марин.

 14. ANGELCHO, MOIA MED NE SE PRODAVA V BALGARIA,I DA SABERA 8 TONA ,NIAMA DA E ZA TEB.NA TEZI CENI ,ZA KOITO GOVORI6 MED NIAMA….

 15. тьрся някои ,които да ми продаде меда в друга дьржава на мн добра цена . предлагам 1200 акация

 16. Иван Петров

  Ангеле под 5лв. мед никой няма да ти даде всички хранителни продукти и не само те са скочили с 50 % в това число и захарта от 1,40 на 2,40лв. нека стои ни хляб ни вода иска ама на безценица мед няма балъци те умряха аиде лека нощ Ангеле и сануваи колко то си искаш

 17. Ами да, търтеите прекупвачи искат да изкупуват меда на 4-5 лева и след това да го продават по 10-12 лева на пазара /сметнете каква е тяхната печалба и тази на производителя/. Ама нека дойдат на пчелина да видят как стават нещата, пък тогава да видим какво ще кажат!!!

 18. пфффф.......

  Какво му обръщате внимание на невежата(ангелчо) той няма 2 лева за кафе – ще купува мед. не се излагайте да се нервите с тапанари

 19. Иван Петров – Има и доста под 5 лева мед , разбира се няма да ти кажа къде. Парите в банката също не искат ни хляб ни вода. При добра лихва даже е по-добре да стоят там. Спестяваш си риска да ти пробутат някой мед менте. Пък има и други стоки.

  ivas – Ами ти сладурче, защо не си го продаваш меда по 12 лева на пазара а ? Или не ти се стои цяла година в пек и студ и да се разправяш с клиенти и данъчни, и изнудвачи, а предпочиташ да си гушнеш паричките веднага? Ако си направиш труда наистина да сметнеш всички разходи, ще останеш изненадан колко ниска е печалбата.
  nФФФФ – Умнико, истинското ми име разбира се не е Ангел, както твоето не е nФФФФ. По какво реши, че съм невежа? По това, че казвам истини, които не ти харесват ли?

 20. До Ангел или както и да се казваш.

  Ама ти май си и вярваш, като говориш (пишеш). За „истините“ които казваш имам впредвид.
  Според теб мед „доста под 5 лв.“ мед ли е ???
  Чуствам се пренебрегнат, че не коментира последно и моите думи. :-)

  Аз наистина се казвам Марин !!!

 21. napishi si imeto bre mi6kaaaa,ili tuk si mnogo smel samo, mnogo ni veselish :}}

 22. До Ангел
  Аз мога да ти гарантирам не 100, а 1000%, че медът ми е ИСТИНСКИ. Няма нищо общо с този на пазара, който има вкус и мирис на карамел. Е сигурно не всичкия е такъв, но има и много менте. И мога да ти кажа също че си го продавам без да стоя на студ и пек и има голямо търсене.
  На едро 6 лв. си е приемлива цена.

 23. пфффф.......

  Ангелче, имам 8 тона, кажи си цената ?

 24. Марин – Има чудесен мед доста под 5 лева и боклук за 10 лева. Зависи от съвестта на човека. Радвам се за тебе щом произвеждаш истински мед.

  georgi – Един овчар оставил вратата на кошарата си отворена, когато около нея обикаляла глутница вълци. Това смелост ли е? Или е глупост?

  ivas – Всички твърдите, че произвеждате истински мед. Откъде тогава, за бога, се взима тоя с мирис на карамел? Ти ходил ли си скоро до пазара? Сутринта цената на меда беше все още 6 -6.50 лв. на дребно.

 25. пфффф – Ха-ха-хааа. Развесели ме с твоите 8 тона. Да не си ти този който продаваше липов мед от 2011 г. в наличност, още март месец? При вас липите цъфтят сигурно през януари. Кажи какъв ти е меда! Липов ?Или от слънчоглед реколта 2011?

 26. пфффф.......

  Ангеле, много интересен индивид си.
  имам чувството че си неоценен от хората около теб и много самотен,търсиш близост и контакти .мисля че мястото ти не е в този сайт.предлагам ти един много добър сайт за запознанства,съветвам те там да си излееш мъката на някоя дебелана отсреща!
  Успех ти желая !
  http://www.gepime.com

 27. Ангеле,нещата са много прости.ние имаме стока,ти имаш парички.ние казваме колко сме си оценили труда,ако ти се струва добре купуваш,ако ли не търсиш си някой който си е оценил труда по ефтино.не сме заритали да продаваме на тия цени.когато заритаме ти ще казваш цената.дотогава ако не ти се отвори парашута можеш да купуваш краставици,сега са на добра цена

 28. @А… не те знам, пчелар ли си или не (ако си още по-срамно за теб).Никой уважаващ труда си пчелар няма сметка да продава меда си под 5 лв/кг тази година.поради сегментирането на пазара, разни ТЪРТЕИ- прекупвачи спекулират печелейки на гърба на производителя.
  Ако не искаш определената цена -прав ти път, няма смисъл да се плюнчиш в 100 отговора тук.. А ако няма пазар, мен това не ме плаши, ще го направя на ракия, но на по-ниска цена мед няма да продам!

 29. Акация

  колеги задръжте си меда не го давайте на безценица,не бързайте ще има цена тая година сега още ни пробат големите.почнаха и на 5 лв. да предлагат, ще се напънат още малко…5.50 – 6 лв. е добре!

 30. За Бога братя не продавайте… ако мога да си позволя да перифразирам един бивш премиер.
  Напълно подкрепям Акация.

  Колеги, пчелари не хулете много Ангел, че ще се покрие и ще ми липсват неговите „размисли и страсти“.

  Спорна година на всички добросъвестни пчелари.

 31. kajete kade se prodava brakuvana zahar

 32. хаха … бракуван си ти..каква е тая бракувана захар бе .аз имам по 6 лв. кг искаш ли ?

 33. радо – късно е да замазваш нещата. Видя се колко са добросъвестните пчелари. Господин
  „t “ търси захар в разгара на медосбора. Хмм, чудя се за какво ли му е?

  Акация, Марин и др. – Искате добра цена – Дадено, но за добра стока. В нови тенекии. Със сертификат за качество. И с договор за продажба, за да може да си платите после и на Дянков 10-те процента.

 34. пфффф. – Хей, ти да не си преродения Зигмунд Фройд? Благодаря за безплатната психоанализа. Но нямаше нужда. Чувствам се прекрасно.

 35. nemam vreme za teb angel4o,sega e jatva nali trebva ti prodam med -evtin ,a ot ov4arstvo li razbirash :}}}

 36. Неделчо Стоянов

  Купувам акациев мед! Моля да се обаждат само съвестни и сериозни хора. Благодаря, тел. 0877461070

Коментирай

Е-пощата ви няма да бъде разгласявана.Маркираните полета са задължителни за попълване. *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Върни се горе ^