Начало / Обучение / Второто издание на международно специализирано изложение в областта на пчеларството Апи България ще се проведе от 4 до 8 март 2015 г. в Панаирното градче в Пловдив.

Второто издание на международно специализирано изложение в областта на пчеларството Апи България ще се проведе от 4 до 8 март 2015 г. в Панаирното градче в Пловдив.

Api Bulgaria

Представяне на Апи България,

провеждано паралелно с Международната селскостопанска изложба АГРА на Пловдивския панаир

Второто издание на международно специализирано изложение в областта на пчеларството Апи България ще се проведе от 4 до 8 март 2015 г. в Панаирното градче в Пловдив.

Апи България ще се проведе за втори път тази година, като събитието съвпада по време с ежегодно провежданото земеделско изложение АГРА. Целта на Апи България е да се превърне във форум за изява на всички участници пчелари, фирми и организации от бранша.
Организаторите на Апи България се стремим да допринесем за развитието на пчеларството в България, събирайки на едно място производители, клиенти, търговци, държавни институции, образователни структури и неправителствни организации, позволявайки на сектора да заеме достойно място сред земеделските браншове в България.
Апи България ще даде възможност на пчеларите да се запознаят с последните постижения, технологии и новости на световни фирми лидери в бранша, да осъществят директни контакти и закупуване на инвентар, храна и лекарства за пчелите си, восъчни основи, рамки, кошери и др., да се запознаят с начина на работа на водещи пчелари. Посетителите на Панаира също така ще имат възможност да закупят пчелни продукти директно от производителите им.

Защо избрахме Апи България да се проведе по времето на АГРА 2015

Международната селскостопанска изложба АГРА е основана през 1992 г. и се провежда ежегодно в Международен панаир Пловдив. През годините изложението се утвърди като най-престижният селскостопански форум на само в България, но и в Югоизточна Европа. Съвпадането по време и място на двете изложения дава възможност на посетителите да се запознаят както с новостите в пчеларството, така и с тези в останалите сектори на земеделието.

През 2015г. по време на международната селскостопанска изложба АГРА освен Апи България ще се проведат и следните съпътстващи прояви:

Винария -Международна изложба за лозарство и винарство Фестивал на виното
БиоАгра – специализирана изложба за биологично растениевъдство и животновъдство
ФУДТЕХ – Международна изложба за храни и напитки, опаковки, машини и технологии
ВКУСОВЕТЕ НА ИТАЛИЯ – Изложба на високачествени италиански храни и вина
ХОРЕКА ПЛОВДИВ – Международна изложба за оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти

Какво ще ви предложи Апи България – Светът на пчелите!

Добре организираната експозиционна площ и конферентната зала с капацитет 200 седящи места, предоставят на участниците и посетителите възможност за срещи и обмяна на технологии, опит и идеи, съчетани с наситена съпътстваща програма от лекции, презентации, дискусии, конкурси и изложби. Събитието по уникален начин осигурява на посетителите възможност за активно участие и насърчава всички присъстващи на изложението да помогнат за изграждането на по-висока информираност за жизнено важното значение на пчелите и силата на българския мед. Освен това, Апи България създава платформа за взаимодействие и работа в мрежа между производители и търговци при споделяне на технологии и експертиза, повишавайки бизнес ефективността в бранша както у нас, така и в чужбина.

За контакти
АПИ БИО ТРЕЙДИНГ ЕООД

Тел: (+359) 886 191212,

(+359)888 334447,

(+359)888 507558

Факс: (+359) 2 870 23 88
[11:29:55] nikolay rachev: сложи и това за изложението в пловдив

Повече за admin

n

Коментирай

Е-пощата ви няма да бъде разгласявана.Маркираните полета са задължителни за попълване. *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Върни се горе ^