Начало / Обяви / Други / Изкупуване на пчелен мед

Изкупуване на пчелен мед

Уважаеми дами и господа,
интересувам се от български производители на качествен пчелен мед за съвместна работа при взаимно изгодни условия! Предлагам също до 20% съдружие на българско пчеларско дружество в чуждестранната ми фирма – ПОТЕНЦИАЛЕН КУПУВАЧ на меда – срещу съвместна обработка и доставка на меда в чужбина. За целта предлагам гаранционно писмо от чуждестранната ми банка за количества до 5 тона.
В момента съм в България по този въпрос и очаквам обаждания от различни БГ производители! При интерес от Ваша страна, моля най-късно до 24.12.2010 да се свържете с мен на тел: 0892908366 – А. Колев или 0895053419 – Т. Колев, skype:
a.kolevskype, за да обсъдим евентуалното ни съвместно сътрудничество! ГАРАНТИРАМ РЕДОВНО ИЗКУПУВАНЕ ДО 5 ТОНА С МОИ УСЛОВИЯ КАТО ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ТЪРГОВСКАТА МИ МАРКА!

A.KOLEV
KOLEVI GROUP LTD

Име…….: A.KOLEV ; T. KOLEV
e-Mail….: goldenhoney.bg@abv.bg
Телефон…: 0895053419 ; 0892908366

Повече за admin

16 коментара

 1. Продавам акациев мед 600кг производство 2011год. бих желал да зная каква е цената и дали изкупувате от Врачанския район и как става това.

 2. пфффф.......

  Още един измамник.само от два прочетени реда направо ме приспа..
  сигурно ще платиш меда след като го изнесем „СЪВМЕСТНО“ в чужбина..хахха

 3. тоя изби рибата. :)

  ПОТЕНЦИАЛЕН КУПУВАЧ на меда – срещу съвместна обработка и доставка на меда в чужбина. За целта предлагам гаранционно писмо от чуждестранната ми банка за количества до 5 тона.

  искам да работя с теб….имам количествата, хайде да преработим меда ..ххаха,

 4. РЕДОВНО ИЗКУПУВАНЕ ДО 5 ТОНА С МОИ УСЛОВИЯ КАТО ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ТЪРГОВСКАТА МИ МАРКА!

  каква е тая търговска марка не разбрахме Колев обясни ни ??

 5. не говорете така за човека ,аз гарантирам за него, има и негова чуждестранна банка

  :))

 6. imam za prodavane p4elrn med 3600,kg…akaciev tazi godina vaden ot elenskiq balkan.ostavqm telefon za vrazka da mi se obadite.0883318066

 7. Петров

  Продавам 650 кг. акациев пчелен мед без примеси в нови тенекии от по 25 кг. Цена за килограм 5,5 лв. Телефон за контакт 0898744445 по всяко време. Добиван в старазагорския регион на 15 км. от Стара Загора.

 8. към Петров: колега, аз имам мед но искам да сложа примеси и
  не зная какво се слага обясни ни ако може.

 9. и аз имам 300 кг.пчелен мед полифлорен добит 2011 г.от района на Тракия- гр.Харманли. тел.0888297953

 10. продавам 2 тона мед букет 2011г.цена по договаряне.тел.0886101954

 11. Всеки търговец трябва да бъде поощряван за директна връзка с производителите. Но нека най-после и изкупните цени у нас да станат европейски. Изкупуването на пчелния мед на 3.80лв – 4 лв. за килограм, е подигравка с нашия труд. Аз предлагам пресен 700 кг. манов мед и 300 кг. мед от рапица. Цена 5 лв за кг.

 12. оптимист

  Кой пчелар има право да продава мед Гледам по пазари по тротоари всеки сложил сточето със 5 буркана и продава Край сергия дрехи мед сергия с железария мед на бурканите етикети от домати от краставици грах др,Нито земеделски пройзводител нито регистриран пчелин а на всичко отгоре и цена 5_6лв, По морето продавачи от всякаде кой пчелар кой не кой носи болести кой зарази нищо не се знае Патия със смесените сергий 100 %го купуват от някои дядо за по 2_3лв, на село имед продават КОЙтрябва да ги контролира тези не маловажни неща Аз се опитах да направя забележка и стана скандал

 13. лелееееее

  към оптимист : струва ми се че много се вживяваш,кажи ми има ли стока която да не се продава по пазарите и разни сергии.
  особенно производители както на мед ,така и на домати,краставици и т.т . по принцип трябва контрол за всички стоки но чак пък толкоз, просто се вживяваш в някакви роли.

 14. оптимист

  Нека газим вкочината с л_на газим от сто години и сигурно още сто ще газим Ако не си подредим къщичката никой няма да ни я подреди Все пак се радвам че до някъде си съгласен с мене Не се вживявам а се възмощавам ти ще купиш ли буркан мед със етикет домати или грах за мен той и вътре е толкова измит бъди жив и здрав

 15. po dobre burkan s etiket grah no vatre istinski med ,otkolkoto krasiv etiket i razreden med ot – golemite ni magazini kaufland,lidal i tn.

 16. лелееееее

  към оптимист:буркан мед със етикет домати или грах …….глупости на таркалета.
  и да е истина е случайност, а случайности има винаги във всичко

Коментирай

Е-пощата ви няма да бъде разгласявана.Маркираните полета са задължителни за попълване. *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Върни се горе ^