Начало / Новини / Фестивал на българските пчелни продукти на „Пчеларство-Плевен“

Фестивал на българските пчелни продукти на „Пчеларство-Плевен“

pleven13

Тази година в рамките на 15-ото международно изложение-договаряне „Пчеларство – Плевен – 2017″ за първи път ще се проведе Фестивал на българските пчелни продукти от 9 до 12 февруари под формата на специализиран базар.

Чрез новия фестивал организаторите дават свой принос в подкрепа на националната стратегия за развитие на пчеларството и за стимулиране на продажбите на дребно в България.

Част от най-добрите пчелари на страната ще предложат на посетителите на изложението в Плевен многообразие от мед и пчелни продукти, както и лечебна козметика, храни, напитки.

Друга новост е предстоящата Международна асамблея с научна конференция, организирана от Балканската федерация на пчеларските съюзи, която бе учредена в Плевен през 2006 година.

От четвъртък до неделя (9-12.02.2017) в комплекса „Мания тауър“ на площад „Иван Миндиликов“ на пчеларското изложение са заявили участие близо 200 производители от Европа и Азия. Ще се конкурират и три от най-големите европейски фирми с конвейерни линии за екстракция на меда.

Форумът е организиран под патронажа на министерство на земеделието и храните.

Повече за admin

n

Коментирай

Е-пощата ви няма да бъде разгласявана.Маркираните полета са задължителни за попълване. *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Върни се горе ^