Начало / Обяви / Продавам / Фирма Диктех ООД машини за пчеларството

Фирма Диктех ООД машини за пчеларството

Фирма Диктех ООД. (STS Electronics) е официален представител за Балканите на висококачествени дозатори за мед Nasenheider.
Те са полуавтоматични и имат производствен капацитет от 420 литра мед на час / 600 кг на час.
Може да се добави допълнително оборудване за дозиране на пчелно млечице и тинктура.

Цената на дозиращата машина е 4 842 лв. без ДДС.

Предлагаме и етикетираща машина за буркани, която може симетрично да залепва преден и заден етикет, нейната производителност е до 700 бр. на час. Можете да я разгледате тук:

https://diktech.bg/produkt/etiketirashta-mashina-sts808-za-cilindrichni/

Цената ѝ е 2 500 лв. без ДДС.

Предлагаме и принтери за етикети, които са с изключително високо ниво на качеството на печат и са много лесни за употреба. За по-малките производители можем да предложим L301 – неговата скорост на печат е 5 см в секунда. Той е подходящ за отпечатване на до 2500 етикета месечно. Принтера печата с 2 касети – 1 черна и 1 цветна. Цената на принтера е 2 340 лв без ДДС. Цената за 1 касета е 88 лв. без ДДС.

За по-големите производители, които имат нужда от повече от 2500 етикета на месец можем да предложим модела L502. Това е по-идустриално ориентиран принтер със стоманен корпус. Той печата с 4 касети (1 голяма черна и 3 цветни), което му позволява да дава и по-нисък разход за печат на етикет. Неговата цена е 4 880 лв. без ДДС. Цените за касетите му са 45 лв. за цветна и 127 лв. черна касета.

Пълната гама от машини, които предлагаме може да откриете в сайта ни:

https://diktech.bg/

Повече за admin

n

Коментирай

Е-пощата ви няма да бъде разгласявана.Маркираните полета са задължителни за попълване. *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Върни се горе ^