Начало / Събития / Четвърто международно изложение – Договаряне „Пчеларство – Плевен 2006″ 10- 12 февруари

Четвърто международно изложение – Договаряне „Пчеларство – Плевен 2006″ 10- 12 февруари

pleven1
Над 110 български и чуждестранни фирми взеха участие в най-голямото на Балканите изложение за договаряне и търговия на пчелни продукти и пчеларски инвентар, което се проведе от 10 до 12 февруари 2006 г. в изложбената зала на град Плевен. Тази година изложението се провежда за четвърти път. На него българските пчелари имаха възможност да установят контакти директно с производители и търговци на пчелен мед, пчелни продукти и съоръжения за пчеларството от Франция, Гърция, Турция, Италия, Великобритания, Дания, Сърбия и Черна гора, Македония.

По време на изложението бяха организирани лекции, на които дошлите от всички краища на страната посетители можеха да обогатят своите знания за отглеждането на пчели, както и да се запознаят с новостите и изискванията в билогичното пчеларство.

Интересът към „Пчеларство Плевен – 2006″ беше толкова голям, че желаещите да го посетят чакаха на опашка пред входа. Някои от производителите се бяха сетили да паркират отпред и предлагаха стоката си директно от багажниците на автомобилите.

Сред изложителите преобладаваха фирми, предлагащи пчеларски инвентар, восъчни основи, пчелни майки и лекарства за пчелите за сметка на медопроизводителите. Някои от фирмите, представили се на тазгодишното издание, бяха ПРИМАВЕТ СОФИЯ АД, ЛЕГА Италия, АПИСГАРАНТ Ловеч, АПИССЕЛЕКТ, Билай АД Алваново, ЕТ Манчо Манев, ЗЛАТЕН НЕКТАР, BEELINE JSC, ЕТ ПЕТКО ПЕНЧЕВ – Сливен, РИМ – ДЪРВО ЕООД и др.
pleven2
12.02.2006 г.

Повече за admin

n

Коментирай

Е-пощата ви няма да бъде разгласявана.Маркираните полета са задължителни за попълване. *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Върни се горе ^