Начало / Новини / Резултати от анкетата на pchelarstvo.com

Резултати от анкетата на pchelarstvo.com

В анкетата на тема „Българското пчеларство – възможности и решения“ на пчеларство.com участваха 98 човека, от които 94 се занимават с пчеларство. Разгледайте техните мнения по наболелите въпроси:


Основният извод, които може да се направи от получените резултати от нашето малко, но целево проучване е, че пчеларите искат промяна на държавната политика на подпомагане на сектора. Едва 3% отговарят, че са доволни от досегашното разпределение на субсидиите. Близо 73% са за въвеждане на субсидия на кошер. В момента 70% от анкетираните не са регистрирани земеделски производители. 80% от тях биха се регистрирали като земеделски производители, ако субсидията е на кошер.Този факт е показателен за това, че държавата би могла само да спечели, ако въведе субсидията на кошер. Без да се увеличават средствата по програмата за подпомагане, променяйки единствено метода на разпределение, събираемостта на осигуровките и данъците ще се повиши значително.
Средно участвалите в анкетата притежават 50 кошера.

* Pchelarstvo.com се извинява на 36 човека, чието мнение не беше записано в анкетата поради технически проблем.

Повече за admin

n

Коментирай

Е-пощата ви няма да бъде разгласявана.Маркираните полета са задължителни за попълване. *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Върни се горе ^