Начало / Новини / Първо Международно пчеларско изложение“ АПИ БЪЛГАРИЯ – СВЕТЪТ НА ПЧЕЛИТЕ „

Първо Международно пчеларско изложение“ АПИ БЪЛГАРИЯ – СВЕТЪТ НА ПЧЕЛИТЕ „

api_bg

За първи път Пловдив и Южна България ще бъде център на пчеларството.
Три пчеларски организации ОПС „Акация“ 1899 гр. Пловдив, Националното сдружение на жените пчелари и Клуб на пчеларите №1 със съдействието на Международен Пловдивски Панаир организират във втора палата на панаирното градче от 04.03.2014 до 08.03.2014г включително, международно пчеларско изложение, съвпадащо по време с МЕЖДУНАРОДНА СЕЛСКОСТОПАНСКА ИЗЛОЖБА „АГРА”2014. На изложението, ще бъдат представени новостите в пчеларската техника, иновативни подбуди и препарати за подхранване на пчелите, пчеларски инвентар и много други продукти, свързани с пчеларството от водещи световни и български фирми.
По време на мероприятието е предвидена богата съпътстваща програма и лектории, с които ще се даде възможност на колеги от цялата страна, да се запознаят с достиженията в пчеларството и пчеларските технологии, да посетят образцови пчелини, да присъстват на демонстрации на технологии и машини.
В програмата е предвидена и национална пчеларска конференция с участието на Мария Габриел на тема „Фактори с негативно влияние върху развитието на пчеларството в България и Европа, начини и средства за тяхното преодоляване“. Очакват се на тази конференция да присъстват и гости от чужбина. Поканени да участват са Тонио Борг – еврокомисар по здравеопазването, Етиен Брюно- председател на работната група „Мед“ на Европейската асоциация на земеделските производители COPA-COGECA, Оливие Белвал – представител на/UNAF/ в дружеството Bee Life за европейска координация на пчеларството, Бьорн Дале – старши съветник на Норвежката асоциция на пчеларите и Жил Ратия – председател на Апимонди, с които да се дискутират възможностите за развитие на сектора, неговите проблеми в контекста на последните изследвания доказващи, че следващите години недостигът на пчелни семейства ще застраши хранителния баланс и биологичното разнообразие на стария континент.
За информация и заявки за участие :
АПИ БИО ТРЕЙДИНГ ЕООД
ул. Развигор №3,вх. А ет.4
София, България
Тел: (+359) 886 191212, 888 334447, 888 507558
Факс: (+359) 2 870 23 88
Електронна поща: expo@apibulgaria.com
Събитие във фейсбук: Тук

Повече за admin

n

Коментирай

Е-пощата ви няма да бъде разгласявана.Маркираните полета са задължителни за попълване. *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Върни се горе ^