Начало / Новини / Излъган от Булмед

Излъган от Булмед

Имам неизплатен пчелен мед изкупен с договор от Бул-мед през януари 2009г.Търся и други излъгани пчелари за съвместни организирани действия. ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПЧЕЛАРИ. НЕ СИ ДАВАИТЕ ПЧЕЛНИЯ МЕД НА БУЛ-МЕД – ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ.
Име…….: Димитров
e-Mail….: danni@hotmail.bg
Телефон…: 0882 833 143 begin_of_the_skype_highlighting              0882 833 143      end_of_the_skype_highlighting

* Поради големия интерес и много коментари, качваме отново тази статия на първа страница!

Повече за admin

209 коментара

 1. na pazara nestavuli da go prodavate ili nestava imate mnogo med

 2. Kakvo si pisala Stanislava? Ne se razbira nischto!!!

 3. наталия

  абе,ти добре ли си бе момиче. всички пчелари на пазара да си продаваме меда.това да не е хляб. трябва нищо друго да не правим, а само да седим на пазара и да чакаме някой да купи два буркана. много тъпо изказване извинявай ама изобщо да не беше го публикувала. ние произвеждаме с тонове, не с буркани

 4. търговец

  Aaaaaa! Наталия, дойдохме ли си на думата. Значи не ви се седи на пазара за 2 буркана, нали? Значи друг да седи. Защо тогава плюете всички пчелари по търговците? Значи вие прибирате парата на момента, а търговеца после да ви продава меда и не може да си върне парите цяла година. А през това време плаща наеми, данъци, осигуровки, заплати и т.н. И накрая като тегли чертата – май, че е било по-добре изобщо да не купува мед.

 5. наталия

  ами, като мислиш, че сме много добре, гледай пчели и вади мед. ще ви плюем, защото вие не сте търговци, а тарикати и лъжци – гледате само как да излъжете – било в кантара, било в плащането. да, не ни се седи на пазара за два буркана, защото има много друга работа по пчелините, която няма да дойдеш ти да ми я свършиш.аз съм производител, а не търговец. ние също плащаме данъци, наеми и осигуровки. не сте само вие.
  ако бъдете честни и коректни с нас, няма да ги има всичките тия негативи.

 6. търговец

  Ето пак почна с обидите – били сме тарикати и лъжци. А пчелар, който тъпче пчелите със захар, глюкоза, фруктозни сиропи и др. и после ти предлага меда за чист как да го наричаме? Честен производител? А после цялата вина пада върху търговеца. Той носи хулите на клиентите за некачествения мед.

 7. Имам 1.5 т мед. Някой купува ли на повече от 4 лв? Аз чакам за проби за 4.20, но не идват, само лъжат. Дайте сериозен купувач.

 8. Сеганова беше на изложението в Плевен. Изкупувала мед, УЖ за полска фирма Съни-хъни. А дали е така….

 9. Каква полска фирма бе! Всичко е на Георги Иванов!

Коментирай

Е-пощата ви няма да бъде разгласявана.Маркираните полета са задължителни за попълване. *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Върни се горе ^