Начало / Новини / Фонд „Земеделие” организира информационни дни за пчеларите

Фонд „Земеделие” организира информационни дни за пчеларите

P1320369

Държавен фонд „Земеделие” организира два информационни семинара за пчеларите, свързани с промени в условията за кандидатстване по Националната програма по пчеларство (НПП) за 2014-2016 година. Първият форум ще се проведе на 6 ноември в с. Арбанаси, общ. Велико Търново, а вторият – на 12 ноември в град Пловдив.
Приемът по мерки А „Техническа помощ за пчелари и сдружения на пчелари“, Б „Борба срещу вароатозата”, В „Мерки за подкрепа на извършването на физикохимичен анализ на пчелния мед” и Г „Мерки за подкрепа на подновяването на пчелните кошери в Общността” от програмата ще започне на 17 ноември 2014 година. Целта на събитията е пчеларите да се запознаят с измененията в Наредба № 9 от 19 ноември 2013 г. за прилагане на НПП 2014-2016 г., в съответствие с които ще се подават ДОКУМЕНТИТЕ по четирите мерки.
По време на информационните дни пчеларите ще се запознаят и с възможностите за кредитиране на одобрените инвестиции по програмата със средства на ДФ „Земеделие”, както и с условията за промотиране на българските пчелни продукти.

Ново: Срещата в Пловдив ще бъде на 12 ноември от 10 и 30 часа в бившия хотел „Тримонциум“, а срещата в с. Арбанаси, общ. Велико Търново на 6 ноември 2014 г., от 10:30 ч. в парк-хотел „Севастократор”.

Източник:

http://www.dfz.bg/bg/prescentar/novini/-fond-zemedelie-organizira-informacionni-dni-za-pchelarite/

Повече за admin

Коментирай

Е-пощата ви няма да бъде разгласявана.Маркираните полета са задължителни за попълване. *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Върни се горе ^