Начало / Обяви / Продавам / Кошери на разсрочено плащане

Кошери на разсрочено плащане

Нашата фирма се занимава с производството на пчелни кошери. Гарантираме качетвото на материала за изработка. Работим само с масивна дървесина, дебелината на кошерите е минимум 35мм. Фирмата работи по индивидуален проект на клиента, с цел запазване вече изградения тертип за стопанисване на пчелина.

Комплекта Дадан – Блатов кошер включва дъно, плодник, магазин, възглавница и капак. В зависимост от желания модел на отделните детайли и заявеното количество цената е от 65лв до 85лв.

Комплект Многокорпусен кошер – дъно, корпуси, възглавница и капак. При този модел цената варира в зависимост от броя корпуси и вида на дъното – 75 – 90лв.

По желание на клиента кошерите са боядисани или лакирани.

Всички детайли са лепени и слобени с видий.

Фирмата издава фактури ПРЕДЛАГА И РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ СТОКИ с минимално оскъпяване.

Име…….: Трифон Банев
e-Mail….: trifon.banev@gmail.com
Телефон…: 0895615161

Повече за admin

101 коментара

  1. колеги като чета за този човек и ми се повдига от такива като него аз се пробвах да подам жалба но явно е извадил някакви връзки за град Монтана и прокурора отказа дело и така изгоря с капаро за 30 кошера при мен той се представи с името Тихомир Велев но не съм се отказал с началото на новата година ще го търся до дупка искам да получа възмездие подавай те жалби колеги нека да се набиват в очите на органите на реда и да го затворят най накрая а иначе при мен след капарото нещата протекоха като по горе споменатите примери започва да върти докато не ти стане ясно че си ИЗГОРЯЛ.Това е адреса му в Монтана ж.к младост 2 бл 43 вх д ет 2 ап 6

Коментирай

Е-пощата ви няма да бъде разгласявана.Маркираните полета са задължителни за попълване. *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Върни се горе ^