Начало / Новини / Пчеларски Бизнес Симулатор

Пчеларски Бизнес Симулатор

Пчеларският Бизнес Симулатор показва печалбата на един пчелин при различен брой кошери. Може да се наблюдават резутатите при различен среден добив от кошер и различна средна продажна цена. Просто променете с мишката показателите в горната част на екрана и наблюдавайте ефекта на графиката и в изчисленията отстрани.

Кликнете тук за да увеличите размера.

Моделът използва приблизителни данни за средните разходи на кошер, показани в таблицата. Разходите и приходите се изчисляват на годишна база, като трудът на пчеларя не е включен.
Параметрите на модела включват разходи на кошер от порядъка на 90 лв годишно, както и предположение за 500 лв фиксирани транспортни разходи. При такъв модел се оказва, че ако добивът от кошер е 18 кг средно и цената 6 лева, пчелин с 50 кошера се оказва на загуба. Приемам мнения по върпоса, доколко този модел отговаря на действителността!

Повече за admin

n

Коментирай

Е-пощата ви няма да бъде разгласявана.Маркираните полета са задължителни за попълване. *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Върни се горе ^