Начало / Новини / МЕЖДУНАРОДНО СПЕЦИАЛИЗИРАНО ИЗЛОЖЕНИЕ – ДОГОВАРЯНЕ “ПЧЕЛАРСТВО – ПЛЕВЕН 2011”

МЕЖДУНАРОДНО СПЕЦИАЛИЗИРАНО ИЗЛОЖЕНИЕ – ДОГОВАРЯНЕ “ПЧЕЛАРСТВО – ПЛЕВЕН 2011”

От 11 до 13 февруари 2011 година в град Плевен ще се проведе IX МЕЖДУНАРОДНО ИЗЛОЖЕНИЕ – ДОГОВАРЯНЕ “ПЧЕЛАРСТВО – ПЛЕВЕН 2011”.

Изложението се организира от “Партнерс експо” ООД и Областен пчеларски съюз – Плевен под патронажа на Министерството на Земеделието и Храните на Република България, в сътрудничество с пчеларските организации на България.
Спецификация: Пчеларско оборудване и инвентар; специализирани платформи и фургони; восъчни основи; ветеринарни препарати и лаборатории за окачествяване; лицензирани производители на майки и отводки; пчелни продукти и производи /козметика, напитки и др./; опаковки, етикети, специализирано обучение и литература, семинари и дискусии с утвърдени лектори от различни държави, финансиращи, донорски и консултантски организации.
Форми на участие:
• Изграден щанд
• Представяне в зала или демонстрация
• Рекламно пано
• Реклама в каталог
Акценти на изложението: Фестивал на пчелния мед; Ден на биологичните пчелни продукти

Традиционно на изложението се представят фирми от България, Турция, Гърция, Сърбия, Македония, Англия, Полша, Франция, Финландия, Италия, Румъния, Унгария, Белгия, Украйна, Дания, Китай. Интерес към форума ежегодно има от държави от Южна Америка, Африка, Азия, Австралия. Пчеларското изложение утвърди Плевен като водещ национален център в медодобива и играе важна роля в подпомагане на местните и национални пчеларски организации в развитието на бранша.
Не пропускайте възможността да се включите в най-големия пчеларски форум на Балканския полуостров и да покажете своите продукти и технологии пред над 10 000 посетители – пчелари и граждани от страната и чужбина! Ще се радваме да спечелите отличията на PARTNERS EXPO, присъждани от международно жури.

Съпътстващо: Специализирано изложение „Растениевъдство – Медоносна растителност”.

В рамките на изложението се организира и КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА.
По време на изложението ще бъде аранжирана тематична изложба “Пчеларството – екология и плодородие, пчелният мед – здраве и дълголетие”.
За целта “Партнерс експо” ООД и Областен пчеларски съюз – Плевен обявяват международен конкурс за детска рисунка и пластика на горепосочената тема.
Възрастовите групи са 3: до 5 год., от 6 до 12 год. (вкл.); от 13 до 16 год. (вкл.). Всяко дете може да участва с максимум 2 рисунки и 1 пластика.
Творбите се представят до 26.01.2011 год. в офиса на “Партнерс експо” ООД – България, 5800 Плевен, пл. “Възраждане” 1, стая 325.
На гърба на всяка рисунка трябва да са написани – три имена, възраст, град, адрес, телефон за връзка и училище/школа.
Рисунките трябва да са с размери до 35 см височина/50 см широчина. За пластиките няма дефиниран размер. Пластиките трябва се изпратят в кутия.
Жури от специалисти и представители на съорганизаторите ще подбере най-добрите рисунки и пластики, които ще участват в традиционна изложба по време на изложението.
За най-добрите отличени творби са предвидени награди – грамоти и пчелен мед. Грамотите са осигурени от “Партнерс експо” ООД, а пчелният мед от Областния пчеларски съюз – Плевен.
Наградите ще бъдат връчени по време на изложението. Денят и часът ще се уточнят допълнително. На неприсъствалите наградите ще се изпратят в последствие.

За контакти:
ПАРТНЕРС ЕКСПО
5800 Плевен
Пл. “Възраждане” 1, офис 325, П. К. 1158
Тел./факс: 801 865, GSM: 088/7517 812
E-mail: office@partners-expo.com
www.partners-expo.com

Повече за admin

n

5 коментара

 1. Челебиева одговори на въпроса знам че четеш саитовете толкова ли си неграмотна по темата пчеларство че малчиш и се чудиш какво да гажеш

 2. koia e tazi 4elebieva

 3. kръсто

  Подобре да незнаеш лакома за власт жена

 4. Христо Трифонов

  УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ПЧЕЛАРИ, СМЯТАМ, ЧЕ ТОВА ИЗЛОЖЕНИЕ ИМА СВОЕТО МЯСТО В ЖИВОТА И ДЕЙНОСТТА НА ПЧЕЛАРСТВОТО И ТРЯБВА ДА ГО ПОСЕТИМ И ОБМЕНИМ ОПИТ ОТ ПО-ОПИТНИТЕ И ВЕЩИ ПЧЕЛАРИ.

 5. кръсто или „+0″,
  Благодаря ти, че вече ми изписваш правилно името.
  Бих ти отговорила, но не си оставил име, адрес или телефон. Ти си този, който се крие и е неразпознаваем. Дали си пчелар не знам, ти го казваш, но ако си, срамувам се заради тебе.
  Според мене действаш като една болна от нозематоза оса, която дриска навсякъде и се опитва постоянно да жили.
  Поведението ти е като на човек, комуто липсват първите 7 години възпитание и е ходил на училище най-много до ІV – то отделение.
  Предполагам, че като дете не си получил майчина любов, а като мъж не си срещнал голямата любов.
  Да ти призная, пчеларите, които познавам са интелигентни и възпитани хора, уважаващи ме като пчелар и жена.
  Напомням, че съм те поканила да ми дойдеш на гости и да разговаряме по всички пчеларски въпроси. В този сайт ще намериш адреса и телефона ми, както и пчеларската ми биография. Порови се в него, може да научиш нещо полезно, явно имаш безкрайно много време, използвай го пълноценно.
  Накрая ще ти кажа, че зная, колко много не зная, затова непрекъснато се уча. Ходя на курсове по пчеларство, посещавам всяка година пчеларските лектории в нашия град, опреснявам си знанията, обменям опит с колегите. Двамата със съпруга ми притежаваме, четем, препрочитаме и ползваме за справка почти всички публикувани книги по пчеларство и апитерапия. Купуваме и четем всички пчеларски вестници, съхраняваме вестници и списания, купувани още от моя свекър. От него поехме грижите за 30 пчелни семейства през 1996 година. До 2005 година, когато двамата се регистрирахме като земеделски производители, вече ги бяхме направили 300 броя – сами и без субсидии. Не сме купували, нито кошери, нито майки и отводки. За роенето прочети урок 17 на д-р Боян Първулов в книгата му „Уроци по пчеларство“, намира се по пчеларските магазини или изчакай да публикуват темата в „Пчеларски вестник“ след 6 седмици. Има и много пчеларски сайтове, в които са описани начините за прекратяване на роевото състояние. Напиши в Google: роене при пчелите и ще ги откриеш.
  Бъди жив и здрав! Старай се, да не си губиш времето в оплюване, а да четеш и да се учиш!
  СБП е Съюз на благовъзпитаните пчелари!
  Даниела

Коментирай

Е-пощата ви няма да бъде разгласявана.Маркираните полета са задължителни за попълване. *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Върни се горе ^