Начало / Новини / Задава се осмото издание на „Пчеларство – Плевен“

Задава се осмото издание на „Пчеларство – Плевен“


И тази година Плевен ще бъде домакин на един от най-големите пчеларски форуми в страната – осмото международно изложение-договаряне „Пчеларство – Плевен 2010″, което ще се проведе от 12 до 14 февруари. Тази година изложението ще е в нова зала – City Center “Mania Tower”-II етаж, в непосредствена близост до авто и ж.п. гара Плевен на мястото на бившия хотел „Плевен”.
Изложението се организира от „Партнерс експо“ ООД и Областен пчеларски съюз – Плевен под патронажа на Областна администрация – Плевен и Министерство на земеделието и храните.

Ще бъдат представени:

• Пчеларско оборудване и инвентар
• Специализирани платформи и фургони
• Восъчни основи
• Ветеринарни препарати и лаборатории за окачествяване
• Лицензирани производители на майки и отводки
• Пчелни продукти и производи /козметика, напитки и др./
• Опаковки, етикети
• Специализирано обучение и литература
• Финансиращи, донорски и консултантски организации
• Семинари и дискусии с утвърдени лектори от различни държави
Традиционно на изложението се представят фирми от България, Турция, Гърция, Сърбия, Македония, Англия, Полша, Франция, Финландия, Италия, Румъния, Унгария, Белгия, Украйна, Дания. Пчеларското изложение играе важна роля в подпомагане на местните и национални пчеларски организации в развитието на бранша.
За повече информация как да се включите в най-големия пчеларски форум на Балканския полуостров и да покажете своите продукти и технологии пред над 10 000 посетители се обърнете към PARTNER EXPO

И този път по време на изложението ще бъде аранжирана тематична пчеларска изложба. За целта „Партнерс експо“ ООД и Областен пчеларски съюз – Плевен обявяват международен конкурс за детска рисунка и пластика на тема „Пчеларството – екология и плодородие, пчелният мед – здраве и дълголетие“.
Творбите се представят до 26.01.2010 год. в офиса на „Партнерс експо“ ООД – България, 5800 Плевен, ул. „Иван Вазов“ 10 А, ет. 2, офис 2.

На гърба на всяка рисунка трябва да са написани – три имена, възраст, град, адрес, телефон за връзка и училище/школа. Рисунките трябва да са с размери до 35 см височина/50 см широчина. За пластиките няма дефиниран размер. Пластиките трябва се изпратят в кутия.

Жури от специалисти и представители на съорганизаторите ще подбере най-добрите рисунки и пластики, които ще участват в традиционна изложба по време на изложението. За най-добрите отличени творби са предвидени награди – грамоти и пчелен мед. Грамотите са осигурени от „Партнерс експо“ ООД, а пчелният мед от Областния пчеларски съюз – Плевен.

Наградите ще бъдат връчени по време на изложението.

Повече за admin

n

Един коментар

  1. simeon dinkov

    Изкупувам пчелен мед. Плащане веднага – много добра цена 3.90

Коментирай

Е-пощата ви няма да бъде разгласявана.Маркираните полета са задължителни за попълване. *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Върни се горе ^