Начало / Новини / Пчеломания 2014 Добрич

Пчеломания 2014 Добрич

izlozhenie_Pchelomaniya_Dobrich_Dobrichki_panair

Утре 20.03.2014 в Добрич се открива 11-тото поредно издание на специализираното пчеларско изложение „Пчеломания“. Изложението се организира от Добрички панаир АД и ще продължи до 22 март. Участие в него са заявили 60 фирми (по информация на сайта http://www.dobrichonline.com).

Добруджа има традиции в производството на пчелен мед. Там се произвежда 35 % от българския мед. В региона има повече от 1000 пчелари, чиито пчелни ферми са официално регистрирани.

Производители и търговци от България, Гърция, Италия, Чехия, Англия, Полша и Турция ще представят пчеларски продукти, пчеларски инвентар, ветеринарномедицински препарати, овощен и посадъчен материал, цветя и специализирана литература.

Официалното откриване е на 20 март от 10 часа в СК Простор. От 10.45 часа ще бъде открита изложба детски рисунки „Медът – сладкото злато на Добруджа“, с танц от ЦДГ №32 „Зорница“. Тя включва над 150 творби от всички детски градини. Отличените автори и техните преподаватели са поканени за откриване на изложбата и връчване на наградите на децата.

Същия ден, на официална вечеря в гостилница „Стария Добрич“ ще бъдат връчени и наградите на „Добрички панаир“ АД.

Повече за admin

n

Коментирай

Е-пощата ви няма да бъде разгласявана.Маркираните полета са задължителни за попълване. *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Върни се горе ^