Начало / Новини / Идея за сватбени подаръчета за гости

Идея за сватбени подаръчета за гости

При провеждането на сватбено тържество младоженците обикновено подаряват нещо дребно и символично на всеки свой гост за спомен от сватбата и за благодарност, че ги е уважил. Много добра идея е да се подарят малки бурканчета с пчелен мед. Медът има голяма роля в сватбената символика. С пита с мед се захранват младоженците от свекървата и тъщата за да е сладък животът им, а след сватбата семейството заминава на меден месец.
Медът има изключително голяма трайност, така че бурканчетата могат да се съхранят много дълго време и да останат годни за употреба.

Подарявайки бурканче с мед оставяте спомен на Вашите гости за този сладък момент. Бурканчетата могат да бъдат украсени според темата на сватбата. А за по-малко романтично настроените гости, могат да бъдат просто още една допълнителна почерпка.

 

Повече за admin

n

Коментирай

Е-пощата ви няма да бъде разгласявана.Маркираните полета са задължителни за попълване. *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Върни се горе ^