Начало / Новини / ДФ Земеделие обяви графика за прием на проекти по ПРСР

ДФ Земеделие обяви графика за прием на проекти по ПРСР

Държавен фонд земеделие обяви график за прием на проекти по Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) през 2011 г., който е съобразен с възможностите за обработка и одобрение от Разплащателна агенция и цели максимално обхващане на всички мерки. Приемът ще бъде открит на 14 март и ще приключи до края на годината, като по различните мерки сроковете ще имат различна продължителност.
Ето информация за сроковете за мерките, по които могат да кандидатстват пчелари:
Открит „прозорец” по гарантираните бюджети на 121 мярка „Модернизиране на земеделските стопанства” е планиран в периода 14-и март – 3-и април 2011 г. и в периода от 4-и до 15-и юли т.г.

За 141 мярка „Подпомагане на полупазарни стопанства в процес на преструктуриране” приемът ще се извърши на два етапа – от 4-и април до 29-и юли и от 31-и октомври до края на годината. „Важно е да се отбележи, че от месец май проектите по тази мярка ще започнат да се разглеждат от областните дирекции на фонда по места, с което ще реализираме очакваната децентрализация при обработката на документите”, поясни изпълнителният директор на фонда Светослав Симеонов.
За въпроси можете да се обърнете към:
Държавен Фонд „Земеделие“
Адрес: София 1618
бул. „Цар Борис III“ 136
Телефон: 02 8187 100
E-mail: dfz@dfz.bg

Повече информация за Програмата за развитие на селските райони

Повече за admin

Коментирай

Е-пощата ви няма да бъде разгласявана.Маркираните полета са задължителни за попълване. *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Върни се горе ^